In deze video  maak ik de winnaars van de marketing brainstormsessie bekend. Spannend! Kijk of je gewonnen hebt. Dit is trouwens mijn eerste video! Best nog een klus om te maken, maar het is me gelukt! In het begin moest ik erg wennen aan de camera, maar later ging het beter (behalve het struikelen over woorden dan!) Veel kijkplezier!

 

 

“Ik heb regelmatig leuke win- en kortingsacties voor ondernemers. Volg me op Facebook of abonneer je op de Handig om mee te doen.”

Leuk dat je een berichtje achterlaat. Om te reageren, vraag ik je om je naam en e-mailadres in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om je bericht/vraag eventueel persoonlijk te kunnen beantwoorden en om spam te voorkomen. Als je wil dat ik liever persoonlijk via e-mail reageer en niet op de blog, zet dit er dan in je reactie bij. Thanks!

Interessant voor iemand anders? Deel gerust!