Mijn missie is om online marketing voor kleine ondernemers makkelijker, leuker en winstgevender te maken. Daarom deel ik veel gratis tips via mijn blog, op mijn social media kanalen en op mijn YouTube kanalen post ik regelmatig video’s met uitleg. En je kunt regelmatig leuke prijzen winnen bij Marketing Handjes.

Je kon de afgelopen weken via mijn Facebook pagina een gratis Facebook of Instagram advies winnen. Iedereen die mee heeft gedaan, dankjewel voor je inzending! Afgelopen week trok ik live een winnaar uit alle inzendingen. Kijk mee!

 

Ik dacht laat ik de trekking filmen! Krijg je meteen een behind-the-scenes inkijkje bij mij! Ik vind het leuk om ondernemers te verrassen. Want ik vind dat marketing vooral leuk moet zijn. En dan doen we dat toch! Wil je op de hoogte blijven van leuke winacties? Zorg dan dat je mijn social media kanalen volgt en je abonneert op de Handig! Daarin kondig ik ze vooraf aan. Wie weet ben jij de volgende geluksvogel!

Winnaar MEGA winactie Facebook bekend!

“Marketing leuker maken. Alleen bij Marketing Handjes!”

Leuk dat je een berichtje achterlaat. Om te reageren, vraag ik je om je naam en e-mailadres in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om je bericht/vraag eventueel persoonlijk te kunnen beantwoorden en om spam te voorkomen. Als je wil dat ik liever persoonlijk via e-mail reageer en niet op de blog, zet dit er dan in je reactie bij. Thanks!

Interessant voor iemand anders? Deel gerust!