Select Page
Marketing Handjes logo

Website laten maken MKB & ZZP

Een website die mooi is & klanten oplevert

Een website laten maken voor jouw bedrijf? Ik maak jouw website snel en zonder gedoe. Je kunt de website zelf makkelijk bijhouden zonder extra maandelijkse kosten en rare abonnementen. Ook zorg ik er direct voor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines. En dat bezoekers op jouw website klanten worden. Ik help je met de juiste teksten, afbeeldingen en video’s. Er zijn drie verschillende pakketten. Betaalbaar, gemakkelijk en zonder zorgen.

Prachtig ontwerp

Jouw website moet passen bij jouw bedrijf en jouw ambities als ondernemer. Het is je digitale visitekaartje.

Zelf bijhouden

Gemakkelijk zelf bij te houden, zelfs als je niet technisch bent.

Geschikt voor mobiel

Wist je dat we maar liefst bijna 100x per dag op onze smartphone kijken en dat we 80% van onze aankopen online doen? Jouw website is automatisch geschikt voor smartphones.

Wat kost een website?

Bij grote bureau’s betaal je onnodig veel. Bovendien zit je daar vast aan maandelijkse kosten en het feit dat het design van de website niet jouw eigendom wordt. Ik doe dat anders. Je betaalt eenmalig een scherpe prijs voor je website. In het alles-in-1 pakket zit alles wat je nodig hebt om online te zijn. Geen extra kosten en geen dure rekeningen voor het onderhoud. Want dat doe jij gewoon zelf. Het is de oplossing voor de kleine ondernemer die online zichtbaar wil zijn. Natuurlijk kan ik je website ook voor jou bijhouden als je dit zelf niet wilt doen.

Met het instappakket voor € 849,- ben je direct klaar!

Kies voor een Maatje Meer of Mega marketing als je direct online een vliegende start wilt maken!

Wat anderen zeggen

Blije klanten, blije Femke. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Ik hou niet van half werk en doe graag op een open en eerlijke manier zaken. Je weet precies wat je van me kunt verwachten. Ik ben flexibel en snel. Lees hieronder de ervaringen van andere ondernemers.

“Deze week hebben wij van Femke een goed advies ontvangen over onze website. Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd een oordeel had over marketing adviseurs. Maar eerlijk is eerlijk. Het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen met Femke te praten. Nogmaals….. Dankjewel 😄.

Tony Verhagen

NIK Kappers

“Goed advies gekregen waar ik mee aan de slag kan zowel voor Facebook als voor mijn webshop. Kortom er is werk aan de winkel de komende tijd!

 

 

Marijn van Hoek

Dierenlantijntjes

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

© Marketing Handjes · Cookie & Privacy verklaring · Algemene Voorwaarden 
KVK 64986314 · NL001770579B22
Marketing Handjes ® is een geregistreerd merk

Share This