Wat is een goede website is? De meeste ondernemers zeggen dan: ‘een mooie. Als ik hem mooi vindt’. Dat is natuurlijk belangrijk en wat nog veel belangrijker is dat klanten op jouw website doen wat jij wil dat ze doen. Wat ik daarmee bedoel kun je zien in deze aflevering van MarketingHandjesTV. Kijk mee, want ik geef handige en eenvoudige tips om meer uit jouw website te halen.

 

Op een goede website gebeurt wat.

Vergeet niet je gratis te abonneren!

Als je meer handige tips en filmpjes met uitleg wil zien, vergeet je dan niet te abonneren op mijn YouTube kanaal. Dat is gratis en als er een nieuwe video online komt, krijg je automatisch een berichtje.

“Je zou maar gehackt worden zeg! Het ergste wat je als ondernemer kan overkomen”

Leuk dat je een berichtje achterlaat. Om te reageren, vraag ik je om je naam en e-mailadres in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om je bericht/vraag eventueel persoonlijk te kunnen beantwoorden en om spam te voorkomen. Als je wil dat ik liever persoonlijk via e-mail reageer en niet op de blog, zet dit er dan in je reactie bij. Thanks!

Interessant voor iemand anders? Deel gerust!