Select Page
Marketing Handjes logo

Ik heb je wat te vertellen

Boek Femke als spreker

Als marketeer ben ik van nature een verhalen verteller. Ik spreek graag met impact. Daarmee krijg ik mensen in beweging. Mijn doel is ondernemers te laten ervaren dat zij zelf dondersgoed weten wat er nodig is aan marketing en het vuurtje aan te wakkeren. Ik laat ze in beweging komen en actie ondernemen.  Verandering in jouw bedrijf, resultaten en geluk komt er niet als je niets doet. Je moet actie ondernemen! Ik zie dat veel ondernemers succes boeken wanneer ze in beweging komen. Ga het gewoon doen! Mijn TALKS zijn gericht op het ‘in beweging komen’ en hebben een goede dosis humor. Lachen maakt dat je in de juiste mindset komt. De mindset om breder te denken, mogelijkheden te zien en om jezelf open te stellen.

Van Femke
Marketing spreker nodig?
v

TALK: Marketing is de motor

Marketing is zo belangrijk in je business dat je het je niet kunt veroorloven je er niet in te verdiepen. Het is een middel om jouw doelen te bereiken. In deze TALK spreek ik over de strategische rol van marketing in jouw bedrijf. Het is de motor die jouw bedrijf draaiend houdt en ook voortdurend vooruit doet gaan. Want marketing zorgt voor innovatie. Dat je steeds beter wordt in wat je doet.

 

v

TALK : Losse flodder marketing

Ook voor kleine ondernemers en ZZP’ers is online zichtbaarheid essentieel. In 2017 kun je gewoonweg niet de mogelijkheden van internet marketing negeren. Maar hoe start je daar nu mee? Veel ondernemers vinden dat heel lastig. Als ze er al mee aan de slag gaan, doen ze vaak maar wat. Ik noem dat losse flodder marketing. En in deze TALK vertel ik hoe je er vanaf komt.

 

v

TALK: Show off!

In deze TALK maak ik ondernemers bewust dat online marketing begint bij hun website. Een website is eigenlijk een verkoopmachine. Toch maken veel ondernemers en bedrijven daar geen gebruik van. Het lijkt wel alsof ze een website hebben ‘voor de show’. Hoe je van die website een verkoopmachine kunt maken en waarom vertel ik in deze TALK.

 

v

TALK: I like you!

Wil je met jouw bedrijf met je kop boven het maaiveld uitsteken, zul je aan branding moeten doen. Een eigen identiteit en stijl om jezelf onderscheiden in de markt was nog nooit zo hot als nu. In deze TALK vertel ik hoe je met social media jezelf op een unieke manier neer kunt zetten. Zodat je opvalt en anders bent dan alle anderen. Personal branding is trending.

 

Op zoek naar een boeiende spreker voor jouw event?

Mijn TALKS maken verbinding met jouw publiek. Ik betrek ze actief en zorg ervoor dat ze in beweging komen. Aan het eind is er zeker wat om over na te praten! De PLAK-factor zit er altijd in. Anders kun je beter niet het podium pakken vind ik. Een verhaal met impact blijft hangen, het houdt jouw publiek ook na afloop nog bezig. Ik spreek voor ondernemers die op zoek zijn naar inspiratie en nieuwe ideeën. Na afloop hebben de deelnemers concrete acties waarmee ze zelf verder aan de slag kunnen. En dat is precies wat ik graag wil: ondernemers laten zien dat marketing leuk is, dat ze het zelf kunnen en dat het essentieel is om je bedrijf te laten groeien.

Marketing spreker nodig?

Over Femke (1979)

Als marketeer ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest in het MKB. Voor grote, internationale bedrijven, maar ook voor kleinere. Tijdens mijn werk viel me op dat veel ondernemers moeite hebben met marketing. Zeker als ze niet zo’n groot bedrijf hebben. En bij de grotere viel het  me op dat er een visie ontbrak. Er was vaak helemaal geen plan. Hier besloot ik wat aan te doen. Ik combineerde mijn inhoudelijke kennis met praktische ervaring. Nu ondersteun ik kleine ondernemers en bedrijven tot ongeveer 15 man personeel met marketing. Dat doe ik met mijn bedrijf Marketing Handjes. Ik bied extra handjes, praktisch advies en consultancy voor online marketing. Mijn opleiding deed in Leiden. Ik heb een bachelor in Marketing Communications en heb een bachelor Rechten. Omdat het online marketing vak snel verandert, volg ik regelmatig cursussen en seminars zodat mijn kennis up to date is.

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

© Marketing Handjes · Cookie & Privacy verklaring · Algemene Voorwaarden 
KVK 64986314 · NL001770579B22
Marketing Handjes ® is een geregistreerd merk

Share This