Select Page
Marketing Handjes logo

Doe maar gewoon

Als geboren Zeeuwse ben ik nuchter. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Zo ben ik ook in mijn werk. Ik help ondernemers met hun droom, van hun bedrijf een succes maken. Maar wel met een praktisch insteek. Marketing doe je omdat het je iets oplevert. Niet omdat je mee moet in de Snapchat hype. Dit doe ik omdat er zoveel ondernemers zijn die heel veel geld aan marketing uitgegeven zonder enig resultaat of die er helemaal niets mee doen omdat ze bang zijn zichzelf te promoten of omdat ze gewoon niet weten hoe je marketing kunt doen.

De afgelopen 10 jaar heb ik als marketeer veel ervaring opgedaan in het MKB. Ik heb bij grotere, internationale bedrijven gewerkt, bij kleinere organisaties en met ZZP’ers (bekijk mijn LinkedIn profiel). Ik heb toen ervaren dat ik ondernemers goed kan helpen om concrete resultaten te halen met hun marketing. Meer klanten, meer omzet en meer naamsbekendheid. En ook door ze te helpen met de juiste aanpak voor marketing. Want die aanpak is de basis voor succes. Waar liggen jouw kansen en kun je snel winst halen? Wat zijn je doelen en hoe kom je daar? Welke marketing ga je doen en wat levert dat je op? Ik vraag door en ben kritisch. Ik hou niet van halve antwoorden en oplossingen. Als ik het doe, doe ik het goed. En anders doe ik het gewoon niet. Punt.

Femke de Coninck

Marketingadviseur in Helmond

Van ondernemers adviseren heb ik mijn werk gemaakt. Ik coach ZZP’ers en ondernemers naar meer marketingsucces met mijn online marketingbureau in Helmond. Als je van verder weg komt, kan ik je uiteraard ook gewoon helpen. Dat is geen probleem.

Ik help jou om meer klanten, meer omzet en meer naamsbekendheid te krijgen. Dat doe ik door persoonlijke begeleiding. Ik ondersteun je bij het maken van je marketingplan, het vergroten van je onderscheidend vermogen, bij het doen van een campagne (ook eenmalig) of ik help je verder door gewoon eens met je te brainstormen over de mogelijkheden. Ook help ik jou met mijn slimme marketingoplossingen in de vorm van workshops, die budgetvriendelijk zijn. Zo krijg je toch advies en mijn begeleiding ondanks dat je misschien maar een klein budget tot je beschikking hebt. Elke ondernemer met elk budget kan bij mij terecht.

Ik wil marketing graag makkelijk maken en laten zien dat je er echt plezier in kunt hebben. Mijn toegevoegde waarde komt het best tot zijn recht als ik kan samenwerken met andere dienstverlenende ondernemers die bereid zijn energiek aan hun marketing te werken. Die echt stappen willen zetten. Die nieuwe wegen in willen slaan en kritisch durven zijn. Die niet bang zijn om wat nieuws te proberen.

Zonder papiertjes kom je er niet

Dat zei mijn vader vroeger altijd. En dat is ook zo. Je hebt een stevige basis nodig als je jezelf marketingadviseur wilt noemen. Ik heb zowel een academische studie Rechten als een praktische HBO Marketing Communicatie en Nima-B Consumenten marketing opleiding gedaan. Daarnaast blijf ik voortdurend op de hoogte van de nieuwste marketingtechnieken, vooral online. Door cursussen houd ik mijn vakkennis bij. Verder ben ik een kei in teksten schrijven, plannen en organiseren.

 

Spreker

Als spreker spreek ik graag voor groepen ondernemers. Korte, krachtige en inspirerende TALKS waarbij ik het publiek actief betrek. Wil je hierover meer informatie, kijk dan op mijn sprekerspagina.

 

Of ik hobby’s heb?

Ik vind mijn werk hartstikke leuk en stop er dan ook heel veel tijd in. Ik wil graag dat jij als klant blij wordt van het werk dat ik voor je doe. Je zult vast wel herkennen dat je als ondernemer altijd kunt werken, zeker met mijn beroep, waarbij je 24/7 online kunt zijn. Maar in de loop der jaren heb ik geleerd dat je niet op een lege tank kunt lopen en dat je werk even loslaten juist zorgt voor nieuwe inspiratie!

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik graag buiten. Fitness, hardlopen, wandelen en fietsen. Voor de nodige ontspanning sta ik regelmatig op mijn yogamatje en probeer ik mindful te leven. Ik hou van koken, lekker eten en gezelligheid. Ik ben een echt familiemens. Boeken eet ik bijna op. Ik lees namelijk heel veel boeken over marketing (het zou raar zijn als ik dat niet zou doen) en over persoonlijke ontwikkeling. Als ik dan echt tijd over heb, vind ik het heerlijk om te gamen. Ik woon samen met mijn partner Barry in Helmond.

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

© Marketing Handjes · Cookie & Privacy verklaring · Algemene Voorwaarden 
KVK 64986314 · NL001770579B22
Marketing Handjes ® is een geregistreerd merk

Share This