Online strategie voor MKB

Wist je dat maar 25% van de MKB-bedrijven een concreet plan van aanpak heeft voor de marketing?

Meestal is er helemaal geen strategie en wordt er af en toe wat aan marketing gedaan. Het is marketing doen zonder dat je zicht hebt op het resultaat dat je wilt bereiken, hoe je dat kunt gaan bereiken en welk budget daarvoor nodig is. Als je zelf als MKB-er geen eigen marketingafdeling hebt, is dat ook niet zo vreemd. Je werkt dan gewoon op je onderbuikgevoel. Met een duidelijke (online) marketing strategie knoop je alles beter aan elkaar. Alle social media berichtjes, je website, je mailings en advertenties. Het geheel zorgt ervoor dat je betere resultaten kunt gaan behalen en je kosten voor online marketing kunt verlagen.

Online strategie voor MKB

Wist je dat maar 25% van de MKB-bedrijven een concreet plan van aanpak heeft voor de marketing?

Meestal is er helemaal geen strategie en wordt er af en toe wat aan marketing gedaan. Ik noem dat losse flodder marketing. Het is marketing doen zonder dat je zicht hebt op het resultaat dat je wilt bereiken, hoe je dat kunt gaan bereiken en welk budget daarvoor nodig is. Met een duidelijke (online) marketing strategie knoop je alles aan elkaar. Alle social media berichtjes, je website, je mailings en advertenties. Het geheel zorgt ervoor dat je resultaat kunt gaan behalen en je kosten voor online marketing kunt verlagen.

Online strategie

Bespaar kostbare tijd

Ik help je de juiste kanalen te kiezen met een duidelijke marketing strategie. Hallo resultaat, dag losse flodder marketing! Bespaar tijd, geld en pak het professioneel aan. Ideaal voor MKB-bedrijven die zelf (nog) geen marketingafdeling in huis hebben.

Online strategie

Bespaar kostbare tijd

Ik help je de juiste kanalen te kiezen met een duidelijke marketing strategie. Hallo resultaat, dag losse flodder marketing. Bespaar tijd en geld en pak het professioneel aan. Ideaal voor MKB-bedrijven die zelf (nog) geen marketingafdeling in huis hebben. 

Meer weten of een vraag?

Wil je iets weten of graag met mij samenwerken? 

Je kunt binnen twee werkdagen een reactie van me verwachten.

Deze website is tegen spam beveiligd met reCAPTCHA. Lees de Privacy Policy en
Gebruikersvoorwaarden die van toepassing zijn.

Deze website is tegen spam beveiligd met reCAPTCHA. Lees de Privacy Policy en Gebruikersvoorwaarden die van toepassing zijn.

Contact

femke de coninck

Marketing Specialist voor het MKB
Vilsterendreef 17 | 5709 RP Helmond

Meet & Greet

  06 – 48 55 85 69
 

Op social media deel ik mijn beste marketingtips.