Mega winactie: doe mee en win een gratis advies voor je Facebook bedrijfspagina of Instagram account!

Zoals je weet is online marketing voor kleine ondernemers bij Marketing Handjes vooral leuk! En dat deel ik graag met jou. Ik organiseer regelmatig leuke acties. Korting of zelfs een gratis advies. Hoe leuk is dat! De komende twee weken (tot 24 april 2017) kun je via mijn Facebook pagina zo’n gratis social media advies voor jouw bedrijf winnen.

Wat kun je winnen?

We kijken samen naar jouw Facebook of Instagram en ik geef je tips hoe je er meer uit kunt halen. Kun je wel een kritische blik gebruiken, heb je moeite met je branding op Facebook of Instagram of wil je gewoon weten hoe je meer volgers kunt krijgen? Doe dan mee!

Hoe doe je mee?

Geef jezelf of iemand anders op via mijn Facebook pagina (eerste bericht bovenaan) en zet erbij waarom je graag wil winnen of waarom jij het die persoon gunt om te winnen. Volg allebei mijn FB pagina en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! Meedoen kan tot 24 april a.s. De winnaar maak ik na 24 april via Facebook en Instagram bekend!

“Je kunt meedoen tot 24 april 2017. Ga hiervoor naar mijn Facebook pagina en doe mee!”

Leuk dat je een berichtje achterlaat. Om te reageren, vraag ik je om je naam en e-mailadres in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om je bericht/vraag eventueel persoonlijk te kunnen beantwoorden en om spam te voorkomen. Als je wil dat ik liever persoonlijk via e-mail reageer en niet op de blog, zet dit er dan in je reactie bij. Thanks!

Interessant voor iemand anders? Deel gerust!