Marketing pitch: kort en kracht jouw bedrijf presenteren

Hoe zou je het vinden als je altijd jouw bedrijf kort en krachtig kunt presenteren? Als je voor het eerst met een klant praat, een netwerkbijeenkomst hebt of wanneer je teksten voor je website moet schrijven? Dan is het handig dat je kort en krachtig jouw belangrijkste marketing boodschap over kunt brengen. Je kunt die makkelijk onthouden en het heeft de PLAK-factor.

 

Ik geef vandaag tips voor het maken van jouw marketing pitch. Dat is in 3 zinnen je marketing doen. Zo gemakkelijk kan dat zijn. Geen lange verhalen, maar kort en krachtig vertellen wie je bent, wat je doet, hoe je dat doet en voor wie. En waarom dat waardevol is. Veel ondernemers vinden dit moeilijk en dat was voor mij de aanleiding om daar een video voor op te nemen.

Heb jij de PLAK-factor?

Wat is jouw marketing pitch?

Ik daag je uit om jouw marketing pitch hieronder in de reacties te delen. Lukt het jou om in drie zinnen je marketing te doen?
Vertel wie je bent, wat je doet met jouw bedrijf, voor wie en waarom dat waardevol is.

“Kort en krachtig vertellen wat je doet met je bedrijf: met de marketing pitch.”

Leuk dat je een berichtje achterlaat. Om te reageren, vraag ik je om je naam en e-mailadres in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om je bericht/vraag eventueel persoonlijk te kunnen beantwoorden en om spam te voorkomen. Als je wil dat ik liever persoonlijk via e-mail reageer en niet op de blog, zet dit er dan in je reactie bij. Thanks!

Interessant voor iemand anders? Deel gerust!