Select Page
Marketing Handjes logo

MARKETING VOOR ONDERNEMERS MET TIJD TEKORT

HEB JIJ TIJD TEKORT VOOR JE MARKETING?


Dan ben je net als veel andere ondernemers die ik ken. Je weet eigenlijk wel dat je marketing noodzakelijk is om met jouw bedrijf verder te groeien. Want dat betekent meer klanten en meer omzet. En het werk doen wat je het liefste doet. Voor klanten waar je blij van wordt. Daarom ben je eigenlijk jouw bedrijf begonnen. Om je klanten zo goed mogelijk te helpen met hun ‘probleem’.

 

 

EXTRA MARKETING HANDJES VOOR ZZP’ERS & KLEINE ONDERNEMERS


Maar je hebt het zó druk. Te druk om ook nog over die marketing na te denken. Laat staan om het allemaal ook zelf te doen. Je kunt natuurlijk een reclamebureau inschakelen. Maar daarvoor voel je je misschien nog een maatje te klein. Bovendien ben je daar een nummer. Je hebt liever direct persoonlijk contact over je marketing zaken. Met iemand die snel kan schakelen. Iemand die weet dat je je marketing op een authentieke manier wilt doen, wat bij jou past. Met iemand die zelf ook ZZP’er is.  Die je marketing uit handen neemt, zonder dat je daarover de regie verliest. Want het is wel jouw bedrijf, jouw kindje.

VOOR ONDERNEMERS MET TIJD TEKORT!

Ik ben Femke de Coninck en help ondernemers met tijd te kort met marketing. Ik heb daarvoor slimme marketing oplossingen bedacht waar je geen omkijken naar hebt, maar die wel de marketing voor jou doen. Ik heb veel ervaring met marketing voor het MKB en kleinere bedrijven. Ik zag dat veel ondernemers heel graag vooruit willen met marketing, maar er geen tijd voor hebben. En zeker met online marketing weinig ervaring hebben. Ga dan maar eens je marketing doen. Ik begrijp helemaal dat je het dan niet doet. En dat dat dan weer aan je knaagt. Want je wilt nieuwe klanten en klanten die terugkomen. Je hebt die marketing gewoon nodig.

Als je nu je marketing zelf doet en wilt blijven doen maar toch vastloopt kan ik je helpen. Met mijn persoonlijke coaching ‘Krijg van alle kanten klanten’ help ik je uit de brand. Zodat je weer verder kunt en er niet meer wakker van hoeft te liggen. Zodat je verder kunt bouwen aan jouw bedrijf. Je krijgt weer energie, motivatie en concrete oplossingen voor jouw marketingprobleem. Meer lezen over ‘krijg van alle kanten klanten’.

SLIMME MARKETING OPLOSSINGEN DIE JE TIJD BESPAREN

Facebook Fiksen

Al je vragen over jouw Facebook bedrijfspagina beantwoord!

Advertentie Actie

Jouw advertentiecampagne  op Facebook
Zelf doen, met wat hulp of helemaal uitbesteden

Mailing Gemak

Jouw eigen nieuwsbrief voor meer verkoop

Van alle kanten klanten

Meer klanten & omzet met marketing advies

Femke blijkt enorm veel te weten over onder meer het verbeteren van vindbaarheid van websites, zoekwoorden, online adverteren, en van meer klanten krijgen. Dat niet alleen: ze kan het ook nog eens in normale, begrijpelijke taal uitleggen én toepassen. Met haar kennis en professionaliteit is Femke’s “Marketing Handjes” een aanwinst voor iedere ondernemer die vooruit wil met marketing op internet!

Els Ruiters

Eigenaar, Grafidi, grafische dienstverlening

Femke heeft voor Celestial Care de nieuwsbrief opgezet en de Facebook bedrijfspagina. Ik vind het fijn om een basis te hebben waarop ik zelf straks verder kan. Ze geeft veel praktische tips en is enthousiast. Ze neemt me werk uit handen, zodat ik toch mijn marketing kan doen. En leert me hoe ik het zelf kan doen.

Hetty Meijer

Eigenaar, Celestial Care, praktijk voor massage en meditatie

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

© Marketing Handjes · Cookie & Privacy verklaring · Algemene Voorwaarden 
KVK 64986314 · NL001770579B22
Marketing Handjes ® is een geregistreerd merk

Share This