Select Page
Marketing Handjes logo

Wist jij dat je een topper bent?

 

Je hebt de eerste stap gezet naar de oplossing van jouw marketing probleem. Dat is geweldig! Je hebt besloten niet door te blijven ploeteren, maar actie te ondernemen. Daarmee heb je een voorsprong op je concurrenten. Je doet namelijk wat, in plaats van door blijven gaan met iets dat niet werkt of iets waaraan je twijfelt. Echte ondernemers doen dat en daarmee ben je een topper.

 

Ik ga je bellen

Ik ga contact met je opnemen voor een gratis advies gesprek. Daarin kijken we wat je marketing probleem precies is en of ik je daarbij kan helpen. Om mee te doen aan ‘Van alle kanten klanten’ is het erg belangrijk dat je gemotiveerd bent om aan de slag te gaan met je marketing. En we gaan kort, maar krachtig intensief samenwerken, dus ik vind het belangrijk dat we een klik hebben. Dus ik ga je binnenkort bellen voor een afspraak voor jouw advies gesprek. Het adviesgesprek is telefonisch, daarna maken we een persoonlijke afspraak. Tot dan!

Mis dit niet! Extra voordeel voor volgers!

 

Ik zou het super leuk vinden als je even de moeite neemt om me te volgen op social media. Je blijft dan op de hoogte van alle gratis tips en tricks en win-en kortingsacties! Bedankt voor het volgen!

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

Share This