Select Page
Marketing Handjes logo

Marketingstrategie & coaching

Herken je dit in je marketing?

 

Je geeft (veel) geld uit aan marketing maar het levert je geen nieuwe klanten op;

Je doet wat andere ondernemers doen met marketing: doorploeteren;

Je weet niet hoe je moet beginnen met marketing;

Je doet te weinig aan marketing;

Je doet helemaal geen marketing omdat je het niet durft;

Je wil graag een marketingactie doen, maar weet niet hoe

Je bent bang dat je niet serieus genomen wordt door vakgenoten als je aan marketing gaat doen;

Je bent bang dat je marketing jouw reputatie als ondernemer op het spel zet;

Je hebt een hekel aan marketing en doet het daarom niet of te weinig;

Je hebt een mooie dienst, maar weet totaal niet hoe jezelf moet promoten / verkopen;

Je website levert je geen nieuwe klanten op;

Je weet niet hoe je social media voor jouw bedrijf in kunt zetten;

Je hebt te weinig klanten en weet dat je daar iets aan kunt veranderen met marketing.

Speciaal voor MKB & dienstverlenende ZZP’ers

 

Marketing coaching voor ZZP’ers  en MKB bedrijven helpt je meer klanten te krijgen en je omzet te verhogen. Door de juiste marketing te doen die bij jou past, ga je meer klanten krijgen, minder geld kwijt zijn aan de verkeerde marketing, gaan jouw klanten marketing voor jou doen en ben je met je bedrijf echt waardevol voor je klanten, waarvoor ze willen betalen. Je voelt je trots op jouw bedrijf, straalt dat ook uit en durft jezelf te laten zien.

Voor kleine bedrijven is deze marketingcoaching een aanvulling op de marketingkennis die je zelf niet in huis hebt. Vooral met strategische vraagstukken en ondersteuning bij de uitvoering van je marketing kan ik jullie ondersteunen. Ook geschikt als je de marketing verder wilt optimaliseren en advies nodig hebt om optimaal rendement uit je budget te halen.

Marketing coaching voor ZZP'ers

Voor wie geschikt?


 

Als je wilt leren hoe je slimme, eerlijke (online) marketing doet die bij jou en je bedrijf past, hoe je van bezoekers kopers maakt en hoe je jouw belangrijkste waarden in kunt zetten om jouw bedrijf te laten groeien, dan is deze coaching & strategische aanpak geschikt voor jou. De beste resultaten worden bereikt als je:

 

 • Een klein bedrijf bent waar geen marketingafdeling is of wanneer je zelf de marketingexpertise niet in huis hebt;
 • een dienstverlenende ZZP’er bent;
 • een marketingprobleem (of problemen) hebt waarbij je hulp van een expert wilt;
 • inziet dat je met de juiste marketing nieuwe klanten kunt krijgen;
 • bedrijf al een tijdje bestaat en als je net begint;
 • energiek met je marketing aan de slag wilt gaan;
 • snel met je marketing aan de slag wilt;
 • met je bedrijf verder wilt groeien;
 • bereid bent om in jezelf, jouw bedrijf  en je marketing te investeren;
 • openstaat voor nieuwe invalshoeken;
 • los kunt laten wat niet meer werkt en nieuwe stappen wilt zetten voor je marketing.

Marketing die zorgt


 

 • dat je meer gaat verkopen;
 • dat je op een authentieke manier je geld kunt verdienen;
 • dat je jouw waarden en talenten juist in kunt zetten voor je marketing;
 • dat je geen geld verliest door de verkeerde marketing;
 • dat jouw klanten marketing voor jou gaan doen;
 • dat je jezelf durft te laten zien;
 • dat je trots kunt zijn op jouw bedrijf en je dat ook uitstraalt;
 • dat je met je bedrijf echt waardevol kunt zijn voor je klanten, waarvoor ze je goed willen betalen;
 • dat je meer klanten kunt helpen met jouw unieke talent;
 • dat je van alle kanten klanten krijgt.

 

Het is tijd dat je stopt met ploeteren. Onderneem actie en ga samen met mij aan de slag. Krijg in één dag grip op je marketing. Ik beloof je dat we jouw marketingprobleem oplossen en dat je na deze coaching een concreet stappenplan hebt om met gemak zelf je marketing te doen.

Krijg van alle kanten klanten

in één dag grip op je marketing

 

Krijg van alle kanten klanten geeft je in één dag grip op je marketing. Samen met mij ga je aan de slag om jouw grootste marketingprobleem aan te pakken. Ik analyseer vooraf jouw probleem, bekijk je huidige marketingacties en kijk waar kansen voor je liggen. Daarna krijg je een hele dag exclusieve begeleiding van mij waarbij we samen grip gaan krijgen op je marketing. We tackelen jouw marketingprobleem, brainstormen over je mogelijkheden en aan het eind van de dag heb je een concreet stappenplan waarmee je weer grip hebt op je marketing.

KRIJG VAN ALLE KANTEN KLANTEN: HET PAKKET


 

Onderwerpen die vanzelfsprekend aan bod komen zijn: jouw doelgroep/klanten, de marketing die je momenteel doet, jouw budget en jouw bedrijfsdoelen. Ook kijken we naar je website en social media kanalen. En we tackelen samen jouw grootste marketingprobleem. De coaching is opgebouwd uit een aantal stappen.

 

Stap 1. Gratis adviesgesprek

Je vraagt een gratis adviesgesprek aan. Telefonisch of via Skype breng ik samen met jou je grootste marketingprobleem in kaart. Ik kijk waar we samen snel winst zouden kunnen behalen. Uiteraard kun je ook zelf aangeven waar je de meeste hulp bij nodig hebt. Dit gesprek duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

 

Stap 2. Winstpakkers in kaart brengen

In deze stap ga ik aan de slag om onze coachingsdag voor te bereiden. Ik zoek uit waar concrete kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf liggen. Ook neem ik je huidige marketing onder de loep. Hiervan maak ik een uitgebreide presentatie die je een week voor de coachingsdag ontvangt.

 

Stap 3. De coachingsdag

Tijdens de coachingsdag gaan we samen aan de slag om jouw grootste marketingproblemen op te lossen. Ik geef je tips en concrete oplossingen voor jouw marketingprobleem. We brainstormen samen over je aanpak en mogelijkheden. Het eindresultaat is dat je een concreet marketingplan hebt waarmee je direct verder aan de slag kunt.

 

Stap 4: Evaluatie

Na een maand hebben we een telefonische evaluatie. We kijken hoe het gaat met je marketingplan en welke stappen je nog kunt ondernemen. Ik beantwoord ook al je vragen. Mocht het nog niet lekker lopen met je marketing, dan kunnen we kijken hoe ik je het beste verder kan helpen.

Deze unieke 1-op-1 begeleiding doe ik alleen met gemotiveerde ondernemers, die echt stappen willen maken met hun marketing. Je hebt daarmee eigenlijk je persoonlijke, ervaren marketing adviseur tot jouw beschikking (moi!). De coaching bespaart je veel tijd omdat ik je met mijn ervaring snel op het juiste pad kan zetten. Is ‘Krijg van alle kanten klanten’ iets voor jou? Vraag hiernaast jouw gratis adviesgesprek aan.

Marketing coaching door Femke

Dit krijg je er allemaal gratis bij

 

 • Tijdens deze dag leg ik je heerlijk in de watten. We werken op een inspirerende locatie met lekker eten en drinken.
 • Na de coaching ga je aan de slag met je stappenplan. Na een maand hebben we een telefonisch afspraak waarin we kijken waar je al mee aan de slag bent gegaan en hoe dat gaat. Ik beantwoord alle vragen die je hebt en we kijken welke stappen er verder nog nodig zijn om ‘van alle kanten klanten’ te krijgen.
 • Je krijgt na de workshop direct een handig werkboek dat je kunt gebruiken om met je marketing aan de slag te gaan.
 • Je krijgt een maand lang elke week een coach tip van mij, passend bij jouw stappenplan.

Come join de Marketing Handjes Club

 

Je krijgt direct na de coachingsdag toegang tot de Marketing Handjes Club. Deze club is een exclusieve community van ondernemers net als jij energiek aan de slag gaan met hun marketing. Ze hebben bij mij een coachingstraject gevolgd en zijn gratis lid van de Marketing Handjes Club. Als lid heb je levenslang en gratis toegang tot de community om je marketingvragen te stellen, te sparren met andere ondernemers en om inspiratie op te doen voor je marketing. Natuurlijk ben ik ook regelmatig op de community te vinden om vragen te beantwoorden en om je op de hoogte te houden van marketingtrends, best practices en succesverhalen.

Wat andere ondernemers zeggen

 

“Femke  was precies wat ik nodig had! Zij was goed in staat om mijn ideeën zodanig te vertalen dat het ook echt resultaat heeft opgeleverd. Femke brengt veel kennis en ervaring met zich mee. Ze is doortastend en zeer enthousiast. Denkt breed mee en geeft veel gouden marketingtips! Ik zou Femke iedere zzp-er die zijn/haar marketing op een hoger niveau wil brengen, aanraden.”

Hetty Meijer

Eigenaar Celestial Care

“Femke heeft voor mij een communicatieadvies opgesteld en daarnaast ondersteunt ze me ook bij de uitvoering: presentaties maken, teksten schrijven en advies. In mijn werk heb ik te maken met veel verschillende doelgroepen en stakeholders. Dit advies geeft mij inzicht en is tegelijkertijd mijn gids!

Mariette Claessens

Sociaal Makelaar Gemeente Cranendonck

“Femke heeft ons ondersteunt met een strategisch marketingplan. Met haar expertise is ze een goede aanvulling op ons team en een fijne sparringpartner!”

Tine Habets

Sales & Marketing verantwoordelijke, Duonell

Wie ik ben

 

Ik ben Femke de Coninck. Na bijna 10 jaar in het MKB als (internationale) marketeer te hebben gewerkt, heb ik gezien wat wel en niet werkt in marketing. En ben ik voor mezelf begonnen. Om andere ondernemers te helpen met marketing. Er zijn zoveel kleine ondernemers die maar wat doen en er een hekel aan hebben. Zonde! Wat ik zeker weet is wat werkt in je marketing is dat je een plan hebt. Niet zomaar wat doen. En het zal je verbazen hoeveel ondernemers dat toch doen. Gewoon maar wat proberen en zien of het werkt. Zelfs bij grotere bedrijven. Waarom zou je dat in godsnaam doen? Het kost je tijd, bakken met geld en enorm veel energie.

Een plan geeft je houvast. Een plan betekent niet dat je niet meer flexibel kunt zijn. Juist in marketing moet je in beweging blijven. Wat niet werkt, laat je los. Verbeter je, pak je anders aan. Ik zie snel waar winst te halen is met de juiste marketing. Daarom heb ik speciaal voor ZZP’ers ‘Krijg van alle kanten klanten” opgezet. Stop met ploeteren, geld uitgegeven aan de verkeerde marketing en start met een fatsoenlijk plan. Een plan voor meer klanten, voor marketing die bij jou past en voor meer plezier in je marketing. Een plan dat jouw marketingprobleem oplost!

Krijg van alle kanten klanten
Vraag nu jouw gratis adviesgesprek aan

 

De coaching wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Samen kijken we in het gratis adviesgesprek waar jouw marketingprobleem zit en hoe ik jou het beste kan helpen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er een ‘klik’ is om samen te gaan werken. Zo haal jij het meeste uit de coaching en kan ik je optimaal ondersteunen.

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

© Marketing Handjes · Cookie & Privacy verklaring · Algemene Voorwaarden 
KVK 64986314 · NL001770579B22
Marketing Handjes ® is een geregistreerd merk

Share This