Select Page
Marketing Handjes logo

MARKETING BRAINSTORMSESSIE VOOR ONDERNEMERS

Marketing brainstormsessie voor ondernemers

Ben je op zoek naar nieuwe ideeen voor je marketing? Of wil je graag eens met een marketing professional praten zodat je zelf verder aan de slag kunt met je marketing? Ben je op zoek naar inspiratie voor je marketing? Dat kan voor je social media zijn, hoe je je als ondernemer meer onderscheidt van anderen, hoe je meer klanten krijgt, ideeën voor een reclamecampagne of hoe jij je marketing aanpakt!

Marketing brainstorm voor ondernemers

Als ondernemer ben je een duizendpoot

Als kleine ondernemer moet je veel zelf doen. Je gaat bewust om met je budget en kijkt waar je hulp bij nodig hebt. Ik kan me voorstellen dat je het weleens fijn vindt om met iemand over je marketingidee te praten zonder dat je meteen vast zit aan hele hoop gedoe. Dan is de Marketing Brainstormsessie voor Ondernemers voor jou een ideale oplossing. Ik help je met jouw idee concreet te maken en samen bespreken we welke stappen je kunt zetten om jouw idee om te zetten in realiteit. Want een idee bedenken is één, maar uitvoeren is twee.

 

Geweldig idee! Waarom doe je er niks mee?

Veel ideeen die ondernemers hebben blijven op de plank liggen en dat vind ik zó zonde. Dat kan allerlei oorzaken hebben: geen tijd, niet weten hoe het vorm te geven, niet durven, bang zijn dat het geen succes wordt. Ik heb veel praktijkkennis en kan je helpen met het uitwerken van jouw idee. Hoe regel je jouw reclamecampagne? Waar ga je het promoten? Wat kost dat dan? Hoe zorg je dat het een succes wordt? Al dat soort praktische zaken bespreken we ook. Natuurlijk hoort dat erbij. Want dat is marketing. Niet alleen het idee, maar ook de uitwerking.

Hoe werkt het?

Vooraf bespreken we jouw vraag of idee telefonisch. Ik ga alvast aan de slag met jouw idee om de brainstormsessie voor te bereiden. Daarna gaan we samen in een brainstormsessie aan de slag met jouw idee of vraag. Zodat je nieuwe inspiratie op doet voor jouw marketing. Het doel is om samen tot een plan van aanpak te komen, zodat je weet welke stappen je moet zetten om je idee te realiseren of jouw vraag te beantwoorden. De brainstormsessie duurt in totaal 1,5 uur.

 

Wat & Waar?

De brainstormsessie doen we via Skype. Op die manier hoef jij niet te reizen en ben je daar dus ook geen kostbare tijd aan kwijt. Je Het enige dat je hoeft te doen is je laptop en Skype op te starten, een kop koffie of thee erbij te pakken (met wat lekkers!) en  we kunnen beginnen!

 

Wat kost het?

De marketing brainstormsessie kost € 195,- exclusief BTW. Hiervoor krijg je mij als ervaren marketing professional tot je beschikking en aan het eind van de sessie heb je een concreet plan van aanpak voor jouw idee. Je kunt er zelf verder mee aan de slag en weet wat je moet doen om jouw idee te realiseren.

 

Marketing brainstormsessie voor ondernemers

Iets voor jou?

Is dit het moment voor jou om eindelijk eens het idee waar je al zo lang mee rondloopt, concreet te maken? Is het tijd voor jou om jezelf te laten zien met je marketing op een manier die authentiek is en bij je past? Of om die reclamecampagne vorm te gaan geven? Boek dan hieronder jouw brainstormsessie. waarmee je de eerste stap zet naar het krijgen van de resultaten die je graag wilt.

Het was een geweldige sessie met heel veel nieuwe inzichten! Femke bedankt!

Anesti Bochem

Relaxed Driving, helpt mensen met rijangst zodat ze zelfverzekerd worden in het verkeer

Femke  was precies wat ik nodig had! Zij was goed in staat om mijn ideeën zodanig te vertalen dat het ook echt resultaat heeft opgeleverd. Femke brengt veel kennis en ervaring met zich mee. Ze is doortastend en zeer enthousiast. Denkt breed mee en geeft veel gouden marketingtips! Ik zou Femke iedere zzp-er die zijn/haar marketing op een hoger niveau wil brengen, aanraden.

Hetty Meijer

Celestial Care, massage- en meditatiepraktijk

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

Share This