Instagram stories voor bedrijven? Hoe kun je dit inzetten voor jouw bedrijf? Als je doelgroep op Instagram ziet, kun je met Instagram stories je bedrijf prima promoten. Vandaag geef ik je tips en inspiratie!

Instagram stories : het verhaal over jouw bedrijf vertellen

Stories kun je goed inzetten om het verhaal over je bedrijf te vertellen. Ook kun je er jezelf goed mee presenteren. Marketing gaat tegenwoordig ook vooral over persoonlijk zijn en dat kun je met Stories prima. Film een paar momentjes in je dag en deel ze in je story.

Instagram stories: wat vinden je volgers ervan?

Sinds een paar weken is het mogelijk om interactief vragen te stellen aan je volgers waarbij ze kunnen stemmen. Zo kun je jouw volgers direct betrekken bij jouw bedrijf of merk. Wat willen zij graag zien en horen van jou?

Instagram stories: meer interactie dan een bericht

Stories zijn heel populair en worden beter bekeken dan gewone berichten op Instagram. Het loont dus om er een aparte strategie voor op te zetten omdat je veel meer mensen bereikt.

Instagram stories: acties en promoties delen met je fans

Instagram stories zijn heel geschikt voor het delen van je dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse acties of promoties. Je hebt er niet veel voor nodig om een story te maken, een paar foto’s of korte video’s, goede tekst erbij en link naar je website: klaar!

Instagram stories: laat zien wat jouw product of dienst belooft

Zien is geloven. Demonstreer jouw product in stories, laat het eindresultaat zien. Bij diensten is dat iets moeilijker, maar ook hier kun je creatief in zijn. Interview bijvoorbeeld klanten en maak daar korte video’s over. Of geef een kijkje achter de schermen terwijl je aan het werk bent.

Wat zijn jouw favoriete tips voor Instagram stories? Deel ze hieronder!

Leuk dat je een berichtje achterlaat. Om te reageren, vraag ik je om je naam en e-mailadres in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om je bericht/vraag eventueel persoonlijk te kunnen beantwoorden en om spam te voorkomen. Als je wil dat ik liever persoonlijk via e-mail reageer en niet op de blog, zet dit er dan in je reactie bij. Thanks!

Interessant voor iemand anders? Deel gerust!