Select Page
Marketing Handjes logo

Instagram marketing mogelijkheden update juli 2018

by jul 2, 2018Instagram0 comments

Femke de Coninck

Eindelijk is Instagram een volwaardig marketing platform aan het worden. Er zijn de afgelopen weken nieuwe, leuke mogelijkheden voor Instagram marketing bijgekomen. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet!

IGTV: Instagram marketing mogelijkheden met video

Toen ik dit zag, sprong ik bijna een gat in de lucht. IGTV is de nieuwe mogelijkheid van Instagram om een video kanaal aan je account te koppelen. En die video’s mogen gelukkig wat langer duren dan we van Instagram gewend waren. Ik vond het eerlijk gezegd echt heel irritant dat je gebonden was aan een minuut voor het plaatsen van een video op je feed en dat videos in stories steeds opgeknipt moesten worden. Maar dat is nu niet meer nodig! Je kunt nu videos tot 10 minuten plaatsen op IGTV, langer is voor niet geverifieerde accounts nog niet mogelijk. Alleen de grote accounts vanaf 10 K volgers kunnen videos van maximaal een uur uploaden naar IGTV.

Om je IGTV account te maken ga je naar je Instagram profiel en dan zie je bovenaan dit scherm (zie het paarse cirkeltje). Doorloop de stappen en klaar is je nieuwe IGTV account! Let wel op dat je geen videos plaatst die qua bestandsgrootte niet groter zijn dan 3,5 GB, dat staat Instagram niet toe.

 

Overigens goed om te weten: je kunt videos toevoegen direct vanuit de app met je smartphone of via je desktop. Log daarvoor gewoon in op instagram.com en ga naar IGTV.

Muziek toevoegen aan je Instagram Stories

Nieuw is ook dat je muziek toe kunt gaan voegen aan je Instagram stories. Super handig en het bespaart behoorlijk wat tijd om je geen aparte video meer voor stories moet maken omdat je er geen muziekje onder kunt zetten.

Instagram is echt volop in ontwikkeling en dat merken we als gebruikers goed. Ik vind het in elk geval heel interessant om te zien wat dit gaat doen voor Instagram als marketing platform voor bedrijven en welke marketing mogelijkheden Instagram verder nog aan gaat bieden. Ze weten mij iedere keer weer te verrassen met leuke nieuwe functies!

Ga jij ook een IGTV account maken en wat vind je ervan?

Leuk dat je een berichtje achterlaat. Om te reageren, vraag ik je om je naam en e-mailadres in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om je bericht/vraag eventueel persoonlijk te kunnen beantwoorden en om spam te voorkomen. Als je wil dat ik liever persoonlijk via e-mail reageer en niet op de blog, zet dit er dan in je reactie bij. Thanks!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Wil jij graag alle marketingtips als eerste in je mailbox?
Abonneer je op de Handig.

Barstensvol tips & tricks, how-to’s en leuke win-en kortingsacties.

E-mail marketing voor ondernemers

HULP NODIG BIJ JE E-MAIL MARKETING?

Verhoog je omzet & krijg meer klanten
met e-mail marketing

Facebook bedrijfspagina voor ondernemers

LAAT JE FACEBOOK FIKSEN

Facebook bedrijfspagina nodig die je klanten & tijd oplevert?

 

Marketing coaching

KRIJG VAN ALLE KANTEN KLANTEN

Persoonlijke begeleiding bij je marketing

 

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

Share This