Google Mijn Bedrijf ken je vast wel. Dat is de informatie die verschijnt bij de zoekresultaten van jouw bedrijf in Google. Naam, adres, contactgegevens en openingstijden worden netjes vermeld. Wist je dat het ook mogelijk is om hier berichten op te zetten die direct bij de Mijn Bedrijf informatie getoond worden?

 

Haal meer uit Google mijn bedrijf met Posts

Google Mijn bedrijf laat je jouw content (artikelen, nieuws, extra informatie) nu direct tonen in het zoekresultaat. Je kunt ook evenementen toevoegen. En ze hebben er bij Google zeker goed over nagedacht, want je kunt zelfs kiezen uit verschillende actieknoppen. Zo kun je het aantal klikken naar je website of event vergroten.

 

Google Posts: hoe werkt het?

Je logt in op je Google Mijn Bedrijf pagina en ziet dan aan de linkerkant ‘Posts’ staan. Zie hieronder. Klik op ‘Posts’om een nieuw bericht te maken.

Je ziet nu dit schermpje en kunt beginnen met het maken van jouw bericht. Gebruik ‘make this post an event’ voor evenementen en gebruik ‘Add a button’ voor het toevoegen van een actieknop. Zie hieronder. Handig en zo gemaakt. Het helpt zeker om extra aandacht voor je bedrijf te krijgen in de zoekresultaten. De kans dat mensen op een post klikken maak je zo groter.

Na 7 dagen verdwijnen deze berichten weer, hou daar dus rekening mee en zorg regelmatig voor nieuwe berichten.

Interessant voor iemand anders? Deel gerust!