Ik ga je iets bekennen: dit vind ik echt heel erg leuk aan mijn werk als marketingadviseur voor kleine ondernemers. Het maken van marketing video’s met tips voor jou. Praktische tips waarmee je zelf direct aan de slag kunt. Begrijpelijk uitgelegd, zonder ingewikkelde marketing taal, leuk om naar te kijken en super handig!

Marketing videos voor ondernemers

Met mijn bedrijf Marketing Handjes, een online marketingbureau in Helmond, wil ik graag kleine ondernemers en ZZP’ers ondersteunen bij hun marketing. Ik zie zoveel kleine ondernemers maar ook wat grotere bedrijven moeite hebben met marketing. En dat is zonde. Je stopt er tijd, geld en je energie in. Dan moet het ook wel wat opleveren toch? Met mijn marketing videos voor ondernemers ga ik je hiermee helpen.

Vraag maar raak

Ik maak regelmatig marketing videos voor op mijn YouTube kanaal. Als je een vraag hebt, je wilt weten hoe je iets doet in Facebook, Instagram of heb je een vraag over social media: vraag maar raak. Je kunt me alles vragen wat met (online) marketing te maken heeft. Post je vraag hieronder en ik neem hem mee in een volgende video.

Abonneer je op mijn marketingkanaal om niks te missen

Abonneer je op mijn YouTube kanaal om geen video te missen. Je krijgt automatisch een berichtje als er een nieuwe video online komt. De komende tijd staat er een hele serie gepland, zorg dat je erbij bent!

 

“Volg jij al op YouTube?”

Leuk dat je een berichtje achterlaat. Om te reageren, vraag ik je om je naam en e-mailadres in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om je bericht/vraag eventueel persoonlijk te kunnen beantwoorden en om spam te voorkomen. Als je wil dat ik liever persoonlijk via e-mail reageer en niet op de blog, zet dit er dan in je reactie bij. Thanks!

Interessant voor iemand anders? Deel gerust!