Select Page
Marketing Handjes logo

Facebook marketing voor ondernemers

Misschien heb je al eens een advertentie gemaakt of een bericht gepromoot op Facebook. Soms weet je niet zo goed wat je op jouw bedrijfspagina kunnen zetten en als je gaat adverteren op Facebook, betaal je meestal onnodig veel geld. Dit komt omdat je waarschijnlijk zomaar lukraak berichten promoot. Vaak weten ondernemers niet hoe ze die kosten naar beneden kunnen brengen en hoe ze succesvolle advertenties kunnen maken. Of je hebt wel de juiste doelgroep te pakken maar hebt moeite om het bericht er mooi uit te laten zien. Want je advertentie en je website moeten ook wel de aandacht van je klant trekken.

Facebook marketing strategie & advies

Inmiddels heb ik al veel ondernemers net als jij geholpen met hun Facebook marketing. Ik ziet al bijna 10 jaar in het marketing vak en ken Facebook van binnen en van buiten. Maar om Facebook marketing voor ondernemers succesvol in te zetten, is er meer nodig dan weten hoe Facebook werkt. Je hebt pas iets aan mijn advies als je begrijpt hoe marketing werkt. Zodat je het daarna verder zelf kunt doen. Of, als je tijd tekort komt, ik jou met je Facebook marketing ondersteun.

 

Facebook marketing  advies

Op internet en via Facebook kun je veel adviezen vinden. Gratis webinars en e-books. Toch komen veel ondernemers niet tot succesvolle Facebook Marketing. Hoeveel van dit soort webinars ze ook kijken. Daarom geef ik ze ook niet die webinars. Ik help je graag persoonlijk met een eerlijk en passend Facebook marketing advies, ook als je een kleine ondernemer bent die geen grote budgetten voor Facebook heeft. Wat je nodig hebt is iemand die je op weg helpt. Die eens kritisch naar jouw bedrijfspagina kijkt, of die een aantal maanden voor jouw pagina berichten maakt of iemand die je in een workshop uitlegt hoe het werkt.

Facebook marketing voor ondernemers met tijd tekort

Facebook marketing voor ondernemers met tijd tekort. Ik help je graag met handige marketing. Kies wat bij jou en je budget past. Want je hebt het al druk genoeg!

Workshop Facebook marketing: Adverteren voor Beginners

Regelmatig geef ik workshops aan kleine groepjes ondernemers, van maximaal 7 personen. Deze duren meestal 1 hele dag. Je krijgt persoonlijke begeleiding en uitleg. Daarnaast krijg je weer nieuwe netwerkcontacten en leer je alles over Beginnen met Facebook adverteren. Je hebt aan het eind van de dag al een startklare campagne die je zo op Facebook kunt zetten. Mee naar huis: praktisch werkboek met stap voor stap uitleg.
Voor meer informatie en de eerstvolgende workshop: Workshop Facebook Adverteren

Deze workshop is geschikt voor ondernemers die graag voor een budgetvriendelijke oplossing kiezen.

 

 

 

 

 

Facebook marketing advies voor je pagina

Heb jij ook nog steeds moeite met je Facebook pagina? Weet je niet wat erop te zetten? Hoe je mooie berichten maakt? Hoe vaak? Wie jouw volgers zouden moeten zijn (je ideale klanten!!) of heb je specifieke vragen hoe je dingen op je pagina doet of instelt? Dan is dit iets voor jou! 60 minuten Advies voor Facebook! En omdat dit helemaal nieuw is (het staat nog niet eens op mijn website, kun je nagaan!) en ik marketing voor kleine ondernemers leuker wil maken, kun je dit advies komende week met FLINKE KORTING boeken!

Hoe kun je zo’n advies boeken? Vul hieronder jouw gegevens in. Ik neem dan contact met je op, maak een telefonische of Skype afspraak met je en samen gaan we aan de slag voor je pagina. Van tevoren analyseer ik je pagina natuurlijk uitgebreid en geef ik je op basis van mijn analyse extra tips!  Het adviesgesprek duurt een uur en kun je gewoon thuis achter de laptop doen. Het kost je geen extra tijd! Het bespaart je straks zelfs tijd omdat je veel efficiënter je Facebook marketing kunt doen.

Dit advies is geschikt voor ondernemers die graag voor een budgetvriendelijke oplossing kiezen.

Facebook Advertentie campagne opzetten

Vind je het moeilijk om je advertenties voor Facebook en/of Instagram te maken? Ik zet de campagne voor je op op basis van jouw wensen. Het resultaat is een advertentiecampagne die past bij jouw doelgroep en het doel dat je wilt bereiken. Want we gaan niet zomaar jouw berichten promoten, maar maken een professionele marketingcampagne.

 • Kies wat  bij jou past: eenmalig, af en toe of helemaal uitbesteden.
 • Kennismakingsafspraak waarin we je doelen vaststellen
 • Voor elk budget een slimme oplossing
 • Meer resultaat behalen met je advertenties en kosten verlagen
 • Van advertentie naar klant: je website vergeten we niet want daar gebeurt HET!
 • De campagne wordt uitgebreid voor je getest en voldoet aan de eisen van Facebook
 • De campagne wordt netjes tijdig voor je ingepland
 • Ik stuur bij wanneer dat nodig is en zet je budget optimaal in
 • Je krijgt een overzichtelijke rapportage met uitleg van je campagne zodat je inzicht hebt in het rendement[
 • Ik neem je alle werk uit handen of help je daar waar nodig: wat jij wil en wat past bij jouw budget
 • 100% aan te bevelen voor ZZP’ers en kleine bedrijven (<15 personen) die meer klanten en meer omzet willen.

Wil je graag hulp bij je Facebook advertenties? Omdat je graag advies wil, tijd tekort hebt of zelf niet zo goed weet hoe je kunt adverteren? Dan ben je hier op de juiste plek. Of je nu eenmalig een campagne wilt, het allemaal uit wilt besteden omdat je tijd tekort komt of omdat je graag 1-op-1 begeleiding hebt bij het maken van je campagnes en het straks zelf wilt doen: het kan allemaal! 😊

Geschikt voor ondernemers die een budgetvriendelijke oplossing willen of hun advertentiebeheer voor Facebook/Instagram helemaal uit willen besteden. En alles ertussen!

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

© Marketing Handjes · Cookie & Privacy verklaring · Algemene Voorwaarden 
KVK 64986314 · NL001770579B22
Marketing Handjes ® is een geregistreerd merk

Share This