Select Page
Marketing Handjes logo

Jij blij, ik blij

Ik ben pas blij als mijn klanten blij worden van mijn werk. Voor jou is het het allerbelangrijkste dat jouw marketing resultaat oplevert. Dat betekent nieuwe klanten en dat die klanten bij jou terugkomen. Dan ben ik eigenlijk pas blij. Ik leg de lat hoog en sta voor kwaliteit. Ik doe geen half werk. Hou ik niet van. Ik hou wel van blije gezichten. Van trotse klanten die blij zijn dat ze resultaat halen met hun online marketing. Die zichzelf en hun mooie bedrijf met geweldige online marketing op de kaart zetten. Hieronder vind je referenties en ervaringen van anderen.  Het zijn stuk voor stuk bedrijven die online zichtbaar en succesvol zijn. Sta jij hier binnenkort ook bij?

Referenties | Ervaringen | Wat anderen zeggen

Wij zijn erg blij met Femke. Ze maakt haar naam als “Marketing handjes” goed waar: Met haar kennis en ervaring op het gebied van marketing weet ze ook waar wij een stap extra moeten zetten en weet ze ons hier goed in te adviseren. Voor ons als ondernemers is het erg fijn dat wij er op kunnen vertrouwen: Femke levert goed af, communiceert helder en denkt pro actief mee. En mooi meegenomen is, is dat ze een fijn persoon is om mee samen te werken!

Anuska Lindenhovois

Refyzzius

Femke is een schat en is goud waard. Zij heeft mij ondersteund met een degelijk communicatieadvies. In mijn werk als Sociaal Makelaar heb ik met veel diverse doelgroepen te maken. Samen hebben wij hiervoor een plan gemaakt. Ook heeft zij advies gegeven over het uitbouwen aan de naamsbekendheid van de Sociaal Makelaar en ook praktische tips gegeven voor de benodigde inzet van de communicatie.

Mariette Claessens

Sociaal Makelaar Gemeente Cranendonck

Femke heeft voor mij Facebook Advertentie campagnes opgezet. Op basis daarvan ben ik zelf verder aan de slag gegaan. De  campagnes die Femke gemaakt heeft, sloegen eigenlijk meteen aan. Hoewel ik er met de eerste campagne geen potentiële klanten aan over heb gehouden, heb ik wel helder gekregen wie mijn doelgroep eigenlijk is en hoe ik er nieuwe klanten mee kan aantrekken en welke soort advertenties goed werken. Zo kan ik mijn budget veel effectiever inzetten. Klanten krijgen is met de tweede vervolgcampagne zeker gelukt!  Bedankt voor je ondersteuning! Ik heb er veel van geleerd!!

Joost Rozema

Sport met Joost

Femke en ik hebben enorm plezierig en productief samengewerkt. Op strategisch vlak is Femke een fijn klankbord en draagt ze ook veel eigen ideeën aan. Op operationeel vlak weet ze veel tempo te maken. Ze doorziet snel op welke onderdelen ze bij kan springen in een organisatie. Als bedrijf is het super om gebruik te maken van haar marketinghandjes en -hersenen. Door al haar ervaring en kennis stond er binnen zeer korte tijd een website inclusief webshop en online campagne live. Door haar open communicatiestijl en oog voor kwaliteit was het een plezier om met haar samen te werken

Esther Jager

Infinity Pharma/Fagron Pharmaceuticals

Femke ondersteunt me bij de online marketing voor de website, nieuwsbrief en mijn social media. Ik zocht voor mijn online marketing een bureau dat in samenspraak met mij kan werken. Ik vind het belangrijk dat er duidelijk gecommuniceerd wordt wat er gebeurt, dat we resultaatgericht werken en dat ik zelf de regie kan houden. Femke adviseert, doet en evalueert en is daarmee voor mij iemand waarmee ik heel prettig kan samenwerken.

Dick Sandbergen

Total Body Balance

Femke heeft de online marketing van ons Bedrijven Centrum Helmond op zich genomen. Daar waar je als ondernemer merkt dat online marketing niet jouw vakgebied is en je dit niet meer zelf kunt doen, is Femke de ideale specialist. Samen met mij heeft Femke gekeken wat er is, wat er al gedaan is, en niet onbelangrijk, wat kan er beter?
Ik werk fijn met Femke samen, we communiceren gemakkelijk, Femke is helder en duidelijk in haar afspraken en legt in helder taalgebruik uit welke stappen zij zet voor ons bedrijf. Ik beveel Femke van harte aan elke ondernemer aan, zeker als je niet perse een marketeer in loondienst hoeft te nemen.

Petra Vulders

BCT Helmond/Adriaan van den Heuvel Makelaars

Deze week hebben wij van Femke een aantal zeer goede adviezen gehad voor onze website. Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd een oordeel had over marketing adviseurs. Maar eerlijk is eerlijk. Het is zeker de moeite waard! Nogmaals….. Dankjewel 😄

Tony Verhagen

Nik Kappers Noordwijkerhout

Sinds halverwege 2018 werk ik voor mijn bedrijf Sure Laboratories samen met Marketing Handjes/Femke de Coninck. In deze periode heb ik Femke leren kennen als een gedreven persoon die graag de samenwerking zoekt met haar klanten. Ze is eerlijk en gaat voor het gezamenlijke doel, daarvoor zal ze ook duidelijk aangeven wat volgens haar de beste route is. Helder, eerlijk en 100% gericht op het project, dat is de beste omschrijving voor de aanpak van Marketing Handjes.

Frank van der Zanden

Sure Laboratories

Kenmerkende woorden voor Femke zijn: vriendelijk, enthousiast, behulpzaam, ondernemend, kundig, slagvaardig, flexibel. Zeker aan te raden om met haar aan de slag te gaan. Bedankt Femke voor je snelle hulp bij mijn Facebook marketing.
Marieke Sigmans-Vedder

High Heels & Happiness

De workshop online marketing is een leuke en vooral praktische workshop. Femke brengt veel informatie mee en heeft zich verdiept in ons bedrijf. Daardoor kan ze heel gericht vragen stellen en feedback geven, waar je ook echt wat mee kunt.
Kortom; een aanrader voor als je weinig tijd hebt en toch wat stappen wil zetten in de online marketing van je bedrijf.

Annemieke Verberne

Arbeidstransitie Centrum (onderdeel SSEO & de Taalburg Eindhoven)

Online marketingbureau Helmond voor het MKB

Deze ondernemers hebben ervoor gekozen om succesvol te zijn met hun online marketing.
Ze werken met mij samen of hebben dat gedaan. Wordt het voor jou ook tijd dat je met internet (online) marketing aan de slag gaat? Neem dan gerust contact met op. Ik help je graag om online succesvol te zijn.

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

© Marketing Handjes · Cookie & Privacy verklaring · Algemene Voorwaarden 
KVK 64986314 · NL001770579B22
Marketing Handjes ® is een geregistreerd merk

Share This