Select Page
Marketing Handjes logo

Jij blij, ik blij!

Jij blij, ik blij

Ik ben pas blij als mijn klanten blij worden van mijn werk. Voor jou is het het allerbelangrijkste dat jouw marketing resultaat oplevert. Dat betekent nieuwe klanten en dat die klanten bij jou terugkomen. Dan ben ik eigenlijk pas blij. Ik leg de lat hoog en sta voor kwaliteit. Ik doe geen half werk. Hou ik niet van. Ik hou wel van blije gezichten. Van trotse klanten die blij zijn dat ze resultaat halen met hun online marketing. Die zichzelf en hun mooie bedrijf met geweldige online marketing op de kaart zetten. Hieronder vind je referenties en ervaringen van anderen.  Het zijn stuk voor stuk ondernemers die online zichtbaar en succesvol zijn. Sta jij hier binnenkort ook bij?

Referenties | Ervaringen | Wat anderen zeggen

Femke brengt veel kennis en ervaring met zich mee. Ze is doortastend en zeer enthousiast. Denkt breed mee en geeft veel gouden marketingtips! Ik zou Femke iedere zzp-er die zijn/haar marketing op een hoger niveau wil brengen, aanraden.  Hetty Meijer

celestialcare.nl

Het was een geweldige brainstormsessie met Femke. Veel tips gekregen voor YouTube en Facebook marketing.

Anesti Bochem

relaxeddriving.nl

Ik heb een workshop internet marketing bij Femke gevolgd. Ik vond de tijd en het geld een hele goede investering. Het is erg nuttig, zeker als je ook voor feedback openstaat, ook van de andere ondernemers die aan tafel zitten. Gelukkig was mijn “pitch” helemaal in orde, maar mijn idee mijn website niet. Ik heb veel tips en trucs gekregen. Ik ben heel blij dat ik nu iets kan doen om mijn website te verbeteren voor ik ga starten, en mijn ideale klanten binnen kan halen.  Ik ga zeker met Femke in contact blijven voor advies en hulp bij mijn marketing als ik een paar stappen verder ben met mijn bedrijf.

Robert Carter

Zinvol Engels

Femke is een schat en is goud waard. Zij heeft mij ondersteund met een degelijk communicatieadvies. In mijn werk als Sociaal Makelaar heb ik met veel diverse doelgroepen te maken. Samen hebben wij hiervoor een plan gemaakt. Ook heeft zij advies gegeven over het uitbouwen aan de naamsbekendheid van de Sociaal Makelaar en ook praktische tips gegeven voor de benodigde inzet van de communicatie.

Mariette Claessens

Sociaal Makelaar Gemeente Cranendonck

Femke heeft voor mij Facebook Advertentie campagnes opgezet. Op basis daarvan ben ik zelf verder aan de slag gegaan. De  campagnes die Femke gemaakt heeft, sloegen eigenlijk meteen aan. Hoewel ik er met de eerste campagne geen potentiële klanten aan over heb gehouden, heb ik wel helder gekregen wie mijn doelgroep eigenlijk is en hoe ik er nieuwe klanten mee kan aantrekken en welke soort advertenties goed werken. Zo kan ik mijn budget veel effectiever inzetten. Klanten krijgen is met de tweede vervolgcampagne zeker gelukt!  Bedankt voor je ondersteuning! Ik heb er veel van geleerd!!

Joost Rozema

Sport met Joost

Veel tips gekregen waar ik mee aan de slag kan zowel voor Facebook als voor mijn webshop. Kortom er is werk aan de winkel de komende tijd!

Marijn van Hoek

dierenlantijntjes.nl

De workshop internet marketing is een leuke en vooral praktische workshop. Femke heeft zich goed voorbereid. Ze brengt veel informatie mee en heeft zich verdiept in het bedrijf en de website van alle aanwezigen. Daardoor kan ze heel gericht vragen stellen en feedback geven, waar je ook echt wat mee kunt.
Mee naar huis: een werkboekje met tips over hoe zoekmachines je site nog beter kunnen vinden en adverteren via Facebook. Kortom; een aanrader voor als je weinig tijd hebt en toch wat stappen wil zetten in de internet marketing van je bedrijf.

Annemieke Verberne

Arbeidstransitie Centrum (onderdeel SSEO & de Taalburg Eindhoven)

Femke weet enorm veel over het verbeteren van vindbaarheid van websites, zoekwoorden, online adverteren, en van meer klanten krijgen. Dat niet alleen: ze kan het ook nog eens in normale, begrijpelijke taal uitleggen én toepassen. Met haar kennis en professionaliteit is Femke’s “Marketing Handjes” een aanwinst voor iedere ondernemer die vooruit wil met marketing op internet!

Els Ruiters

grafidi.nl

Deze week hebben wij van Femke een aantal zeer goede adviezen gehad voor onze website. Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd een oordeel had over marketing adviseurs. Maar eerlijk is eerlijk. Het is zeker de moeite waard om is de tijd te nemen om eens goed met Femke te praten over de mogelijkheden. Nogmaals….. Dankjewel 😄

Tony Verhagen

NIK Kappers Noordwijkerhout

Femke ondersteunt me bij de online marketing voor de website, nieuwsbrief en mijn social media. Ik zocht voor mijn online marketing een bureau dat in samenspraak met mij kan werken. Ik vind het belangrijk dat er duidelijk gecommuniceerd wordt wat er gebeurt, dat we resultaatgericht werken en dat ik zelf de regie kan houden. Femke adviseert, doet en evalueert en is daarmee voor mij iemand waarmee ik heel prettig kan samenwerken.

Dick Sandbergen

Total Body Balance

Femke heeft de online marketing van ons Bedrijven Centrum Traverse op zich genomen. Daar waar je als ondernemer merkt dat online marketing niet jouw vakgebied is en je dit niet meer zelf kunt doen, is Femke de ideale specialist. Samen met mij heeft Femke gekeken wat er is, wat er al gedaan is, en niet onbelangrijk, wat kan er beter?
Ik werk fijn met Femke samen, we communiceren gemakkelijk, Femke is helder en duidelijk in haar afspraken en legt in helder taalgebruik uit welke stappen zij zet voor ons bedrijf. Ik beveel Femke van harte aan elke ondernemer aan, zeker als je niet perse een marketeer in loondienst hoeft te nemen.

Petra Vulders

Bedrijven Centrum Traverse/Meetingx/Adriaan van den Heuvel Makelaars

Femke, bedankt voor de verse ideeen en inspiratie! Je hebt ons een goede voedingsbodem gegeven waar we mee vooruit kunnen helemaal blij 🙂 !!!

Hanne Verberne

kempenvers.nl

Jij maakt mijn dag weer goed! Net iets op m’n Facebook pagina gezet, gelijk knallen!! Super om te doen en altijd willen wij blijven leren.

Suus Schwartzmans

Babor Beauty Spa Riel

De kennis en het enthousiasme van Femke zijn aanstekelijk. Vele interessante tips gekregen waar ik direct mee aan de slag kon. Workshop was veelzijdig…vele onderwerpen aangedaan waar ik allemaal mee te maken heb. Ook fijn dat ze ons bepaalde onderwerpen direct liet uitvoeren en hierbij met ons meedacht! Een waardevolle dag!

Tine Habets

duonell.com

Ontzettend veel goede en bruikbare tips gekregen van Femke die je echt goed kunt gebruiken voor je marketing!! Ze weet waar ze over praat, is altijd vrolijk en prettig in omgang! Een aanrader voor iedereen die zijn marketing naar hoger niveau wil tillen!

Corianne Joosten

beautystudiococon.nl

De workshop Facebook Adverteren voor beginners was top!

Petra van den Luitgaarden

Clear Your Mind Online, jouw online coach, clearyourmind.online

Kenmerkende woorden voor Femke zijn: vriendelijk, enthousiast, behulpzaam, ondernemend, kundig, slagvaardig, flexibel. Zeker aan te raden om met haar aan de slag te gaan. Bedankt Femke voor je snelle hulp bij mijn Facebook marketing.
Marieke Sigmans-Vedder

High Heels & Happiness

Online marketingbureau Helmond voor MKB & ZZP

Deze ondernemers hebben ervoor gekozen om succesvol te zijn met hun online marketing.
Ze werken met mij samen of hebben dat gedaan. Wordt het voor jou ook tijd dat je met internet (online) marketing aan de slag gaat? Neem dan gerust contact met op. Ik help je graag om online succesvol te zijn.

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing adviseur

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

© Marketing Handjes · Cookie & Privacy verklaring · Algemene Voorwaarden 
KVK 64986314 · NL151119533B02 
Marketing Handjes ® is een geregistreerd merk

Share This