Select Page
Marketing Handjes logo

E-mail marketing: nieuwe klanten krijgen & bestaande houden

Ja daaaaaag, as if! Alsof je daar tijd voor hebt. Je bent druk, druk, druk. Zo af en toe lukt het je om er tijd voor te maken. Maar je stuurt dan vaak lange tijd niets meer aan je klanten. Of je stuurt helemaal geen nieuwsbrief naar je klanten. Te moeilijk en geen tijd voor. Bovendien, zo groot is je bedrijf niet. Dan heb je dat toch niet nodig?

E-mail marketing is één van de makkelijkste manieren om met je klanten in contact te blijven. En om makkelijker te verkopen. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met potentiële klanten én klanten die al bij jou gekocht hebben blijven je trouw. Ze onthouden je naam. Dat zorgt voor een nieuwe aankoop of ze maken gratis reclame voor jou, zodat je daardoor nieuwe klanten krijgt. Je vergroot je verkoop met e-mail marketing.

E-mail marketing voor ondernemers

Geen tijd voor e-mailmarketing?

Ik snap dat je het als ondernemer gewoon druk heb. Met je klanten, bedrijf en ook als je niet werkt. Dan is het tijd om te relaxen. Hoe zou het voor je zijn als je wel e-mail marketing kunt doen zonder dat het je veel tijd kost? Dat je klanten wel regelmatig van jou horen? Dat je ze een mooie nieuwsbrief kunt sturen waarin je laat zien waarom je ze goed kunt helpen. Dat je jouw toegevoegde waarde kunt laten zien? Waardoor ze terugkomen of ze hun goede ervaring met jou aan anderen doorvertellen? Toch wel interessant dan om te doen vind je niet?

Geen omkijken naar je e-mailmarketing?

 

Stel je voor dat je toch je e-mail marketing kunt doen. Die uitnodiging voor jouw evenement, die aanbieding of actie of jouw expertise kunt laten zien door gratis tips te geven? Dat zou je nieuwe klanten opleveren. Extra omzet die je goed kunt gebruiken. Je hoort leuke reacties van je klanten omdat je ze verrast en goed helpt. Zie je voor je? Je zou tijd over hebben om je bedrijf te runnen en toch je marketing te doen! Dat voelt  super relaxed. Je hebt er geen omkijken naar.

Het zou je echt tijd besparen. Je hoeft zelf geen marketing teksten te schrijven. Je hoeft niet uit te zoeken hoe het zit met de techniek om zo’n mailing te versturen. Klanten zouden regelmatig wat van je horen, wat je bedrijf helpt groeien. Je zou gek zijn als je dat niet zou doen. Maar hoe doe je dat?

E-mail marketing voor ondernemers met tijd tekort

Regelmatig nieuwsbrieven sturen en tijd besparen?

Wat je nodig hebt zijn een paar extra handjes voor jouw e-mail marketing. Iemand die er verstand van heeft, jou tijdelijk kan helpen met het maken van die nieuwsbrief. Die je nieuwsbrief optimaliseert zodat je klanten terugkomen en je ook nog eens nieuwe klanten krijgt. Je hebt er geen omkijken naar. Met Mailing Gemak neem ik je alle werk uit handen voor een vaste prijs. Je weet direct waar je aan toe bent en wat het je oplevert. Meer klanten, meer omzet, meer interactie en het kost je minder moeite. Omdat ik je alle werk uit handen neem!

Wat zit er in het pakket?

Aanbevolen voor ZZP’ers en kleinere bedrijven

 • Ontwerpen van jouw nieuwsbrief op maat in jouw huisstijl
 • Het importeren van jouw klantcontacten voor de mailing
 • Opmaak van de nieuwsbrief met maximaal twee artikelen/acties met afbeeldingen
 • Maximaal 2 conversie gerichte landingspagina’s voor jouw website voor de nieuwsbrief/actie
 • Het schrijven van alle teksten voor de artikelen en landingspagina’s
 • Testen van de mailing
 • Inplannen van de mailing zodat die volgens afspraak wordt verstuurd
 • Rapportage van de resultaten

Dit pakket is geschikt voor ZZP’ers en kleine bedrijven die niet of zeer weinig aan e-mail marketing doen. Ik neem je alle werk uit handen en bespaar je veel tijd. Je bereikt je klanten, krijgt nieuwe klanten én hebt een marketing expert die je helpt.  Als je al een ontwerp voor je nieuwsbrief hebt, neem dan even contact op voor meer informatie. Ik kan je ook dan prima helpen met je mailing.

Wil jij regelmatig een mailing aan je klanten sturen?

Om meer klanten te krijgen en trouwe klanten terug bij je te laten komen, is het belangrijk dat je regelmatig een e-mailing naar je klanten stuurt. Heb je hier geen tijd voor, maar zie je wel in dat je wel e-mail marketing moet doen om meer klanten te krijgen? Ik heb speciaal voor die ondernemers Meer Mailing Gemak ontwikkeld. Voor een vast bedrag per maand krijg je een heel jaar een e-mail marketing abonnement en je eigen marketing assistent (moi!). Dat betekent dat je mij in kunt schakelen wanneer dat nodig is. Dus wanneer jij extra handjes nodig hebt voor je e-mailmarketing. Met Meer Mailing Gemak bepaal jij wanneer je een mailing wilt versturen. Voor dat event, een sale of ‘gewone’ nieuwsbrief aan jouw klanten. Of als je een extra marketing boost wilt!

 • Het maken van maximaal 4 nieuwsbrieven per jaar
 • Eén nieuwsbrief per kwartaal
 • 12 maanden e-mail marketing expertise tot jouw beschikking
 • Het bijwerken van jouw klantcontacten voor de mailing
 • Opmaak van de nieuwsbrief met maximaal twee artikelen/acties met afbeeldingen
 • Maximaal 2 conversie gerichte landingspagina’s voor jouw website voor de nieuwsbrief/actie
 • Het schrijven van alle teksten voor de artikelen en landingspagina’s
 • Testen van de mailing
 • Inplannen van de mailing zodat die volgens afspraak wordt verstuurd
 • Uitgebreide rapportage van de resultaten
 • Eenmalige opstartkosten voor ontwerp en opzetten van jouw e-mail marketing

Het bied je alle flexibiliteit voor jouw e-mail marketing.  Het abonnement is een jaar geldig en daarna maandelijks opzegbaar. Handig als je bijvoorbeeld voor de opstart hulp nodig hebt en het straks zelf wilt gaan doen.

Marketing makkelijker maken

Hoi! Ik ben Femke de Coninck. Ik wil graag marketing voor ondernemers met tijd tekort makkelijk maken. Na jarenlang in  het MKB gewerkt te hebben als marketeer zag ik dat veel ondernemers moeite hebben met marketing. Ze weten niet goed wie ze zijn, wat ze te bieden hebben en welke marketing ze nou écht klanten oplevert. Daarom heb ik een aantal slimme marketing oplossingen bedacht. Facebook Fiksen, (Meer) Mailing gemak en Krijg van alle kanten klanten helpen je zeker verder met je marketing. Met mijn ervaring en ondersteuning maak je jouw marketing makkelijker. Je bespaart tijd, geld en leert in korte tijd veel over marketing. En je krijgt er meer klanten en omzet mee!

Femke de Coninck
l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

© Marketing Handjes · Cookie & Privacy verklaring · Algemene Voorwaarden 
KVK 64986314 · NL001770579B22
Marketing Handjes ® is een geregistreerd merk

Share This