Deze maand is het feest bij Marketing Handjes. Ik vier dat de nieuwe website live is en dat betekent  cadeautjes! De komende maand vind je op mijn Facebook pagina en hier op de blog allerlei leuke acties waar je aan mee kunt doen!

De feestmaand start op maandag 24 oktober en duurt tot zondag 27 november 2016. Deze maand zijn er meerdere win acties en je kunt dus meerdere keren meedoen, zodat je meer kans maakt om te winnen! Iedere week wordt er op de website en op mijn Facebook pagina een week winnaar bekend gemaakt!

Leuk dat je een berichtje achterlaat. Om te reageren, vraag ik je om je naam en e-mailadres in te vullen. Deze worden alleen gebruikt om je bericht/vraag eventueel persoonlijk te kunnen beantwoorden en om spam te voorkomen. Als je wil dat ik liever persoonlijk via e-mail reageer en niet op de blog, zet dit er dan in je reactie bij. Thanks!

Interessant voor iemand anders? Deel gerust!