Select Page
Marketing Handjes logo

Cookie policy

Wat zijn cookies?
Ik maak op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door jouw browser op uw harde schrijf van jouw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kan ik jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kan ik dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Google Analytics cookies
Via deze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Ik gebruik deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Cookies social media
Op deze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook, YouTube, LinkedIn, Google+ en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook, LinkedIn, Google+ en Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Ik heb daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter  respectievelijk LinkedIn en Google  (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Privacy policy

Ik respecteer de privacy van bezoekers van de website en draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens, Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Europese General Data Protection Regulation, stelt. In deze privacyverklaring leg ik uit wat ik bij de website Marketing Handjes allemaal doe met informatie die ik over jou te weten kom.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat ik precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Marketing Handjes: femke@marketinghandjes.com

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij mij een bestelling plaatst, gebruik ik je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ik mag je persoonsgegevens gebruiken om contact met je op te nemen voor een afspraak als je die aangevraagd hebt. Ook krijg ik informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.
Hiervoor gebruik ik je betalingsgegevens, NAW-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit ben ik wettelijk verplicht. Ik bewaar deze informatie tot zes maanden nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Ik werk met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.
Voor het afhandelen van de bestellingen werken ik samen met:
• Onze betalingsprovider Mollie

Statistieken en profilering
Ik houd statistieken bij over het gebruik van de website Met deze statistieken verbeter ik de website om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Ik kan je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zal ik je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan mij melden.
Hiervoor gebruik ik je e-mailadres en voor-en achternaam. Hier hebben ik een legitiem belang bij. Ik bewaar deze informatie voor zes maanden.

Waarom verzamel ik jouw gegevens?
Jouw persoonsgegevens worden door mij verwerkt voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor online marketing diensten en het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties, met inbegrip het uitvoeren van activiteiten gericht op de vergroting van het klantenbestand.

Als je een contact- of aanmeldformulier op de website invult, of mij een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je mij toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van jouw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan, met in acht neming van wettelijke bewaartermijnen.

Welke gegevens houd ik bij?
Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden. In dit kader kunnen met name het IP-adres van jouw computer, de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.Tevens optimaliseer ik hiermee de werking van de website.

Ik probeer deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Ik maak gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan mij te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Ik heb hier geen invloed op. Ik heb Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook | Twitter | LinkedIn en Google+
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op de sociale netwerken Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven).

Lees de privacyverklaring van Facebook, van Twitter, van LinkedIn en van Google (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken.

Contactformulieren en Nieuwsbrief
Met de contactformulieren kun je mij vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruik ik je e-mailadres, telefoonnummer en NAW-gegevens. Deze hebben ik nodig vanwege het contract dat we eventueel met je sluiten als je bij mij een dienst koopt. Ik bewaar deze informatie totdat ik zeker weet dat je tevreden bent met mijn reactie.
Je kunt je abonneren op mijn nieuwsbrief, de Handig. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over mijn producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Reclame
Ik wil jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doe ik:
• per e-mail
• via social media
Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt mij blokkeren of de afmeldoptie gebruiken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geef ik je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als ik dat wettelijk verplicht ben (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor mij van groot belang. Om je privacy te beschermen, neem ik de volgende maatregelen:
• Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord- Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer de website wijzigt, moet ik natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Ik zal mijn best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens ik van jou heb, kun je altijd contact met me opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens ik heb en wat ik daarmee doe
• inzage in de precieze persoonsgegevens die ik heb
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat ik zeker weet dat ik geen gegevens van de verkeerde persoon aanpas of verwijder.

Klacht indienen
Als je vindt dat ik je niet op de juiste manier help, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
Contactgegevens
Marketing Handjes
Vilsterendreef 17
5709 RP Helmond
femke@marketinghandjes.com
+31648558569

Deze cookie-en privacyverklaring is in het kader van de AVG/GDPR-regelgeving herzien op 27  mei 2018.

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing adviseur

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

Share This