Select Page
Marketing Handjes logo

CONTACT OPNEMEN?

CONTACT OPNEMEN OF EEN VRAAG STELLEN?

4 + 10 =

CONTACTGEGEVENS
ONLINE MARKETINGBUREAU IN HELMOND

Als je een vraag hebt over marketing of als je tijd tekort hebt voor je marketing, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag. Je mag me bellen (liever niet Whats appen) en mailen. Je krijgt altijd antwoord op je vraag. Als je gratis marketing tips wilt, volg me dan op mijn social media kanalen of kijk op mijn blog. Je vindt me natuurlijk ook op Facebook, LinkedIn en YouTube. Daarnaast ben ik als marketingadviseur voor kleine ondernemers werkzaam bij mijn eigen online marketingbureau in Helmond, Marketing Handjes.

Ik zou het super fijn vinden als je mijn Facebook pagina leuk vindt en jezelf op mijn YouTube kanaal abonneert. Ik geef daar regelmatig gratis handige marketingtips voor kleine ondernemers. Op mijn YouTube vind je How-to video’s met uitleg en interessante video’s over (online) marketing. Klik op de knoppen hieronder om naar mijn social media kanalen te gaan en te volgen. Zo weet je zeker dat je niets mist van mijn gratis marketing tips en blijf je op de hoogte van super leuke acties! Want marketing bij Marketing Handjes is leuk!

Als je liever een afspraak maakt om persoonlijk kennis te maken kan dat natuurlijk ook. Met goede koffie of een heerlijke kop thee en wat lekkers.

Je kunt 24/7 online zijn en ik ben natuurlijk ook veel online. Je begrijpt vast wel dat ik niet 24 uur per dag, 7 dagen in de week achter mijn laptop zit en aan de telefoon 馃檪 Ik doe mijn best zo snel mogelijk contact met je op te nemen, in elk geval kun je binnen twee werkdagen een reactie van me verwachten. Bedankt voor je begrip!

FemkeFemke de Coninck

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten?聽
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69聽

femke@marketinghandjes.com

漏 Marketing Handjes 路 Cookie & Privacy verklaringAlgemene Voorwaarden聽
KVK 64986314 路 NL001770579B22
Marketing Handjes 庐 is een geregistreerd merk

Share This