Contact & About me

Als geboren Zeeuwse ben ik nuchter. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Zo ben ik ook in mijn werk.

Ik ben Femke de Coninck en help ervaren MKB bedrijven de marketing te professionaliseren. Ik maak het je makkelijker met praktische oplossingen en een duidelijk plan. De afgelopen 15 jaar heb ik als marketing specialist/strateeg veel ervaring opgedaan, van MKB tot multinational. (check mijn LinkedIn profiel als je meer wilt weten).

 

Marketingadviseur Helmond

Sinds 2016 help ik MKB bedrijven om concrete resultaten te halen met hun (online) marketing door deze verder te professionaliseren. Mijn klanten omschrijven mij als resultaatgericht, praktisch, duidelijk en betrouwbaar. Ik vraag door en ben kritisch. Ik hou niet van half werk.

Zonder papiertjes kom je er niet, zei mijn vader vroeger altijd. En dat is ook zo. Je hebt een stevige basis nodig als je jezelf marketingadviseur wilt noemen. Ik heb zowel een academische studie Rechten als een praktische HBO Marketing Communicatie en Nima-B Consumenten marketing opleiding gedaan. Daarnaast blijf ik voortdurend op de hoogte van de nieuwste marketingtechnieken. Door cursussen houd ik mijn vakkennis bij. 

 

Get  to know me

In mijn vrije tijd sport ik en ben ik graag buiten. Fitness, wandelen en fietsen. Voor de nodige ontspanning sta ik regelmatig op mijn yogamatje en probeer ik mindful te leven. Ik hou van koken, lekker eten en gezelligheid. Ik ben een echt familiemens. Als ik echt tijd over heb, vind ik het heerlijk om te gamen. Ik woon samen met mijn partner Barry in Helmond.

Let’s connect

Op social media deel ik mijn beste marketing tips en tricks. Volg me op Instagram, YouTube of connect met mij op Linkedin. 

Meer weten of een vraag?

Wil je iets weten of graag met mij samenwerken? 

Je kunt binnen twee werkdagen een reactie van me verwachten.

Deze website is tegen spam beveiligd met reCAPTCHA. Lees de Privacy Policy en
Gebruikersvoorwaarden die van toepassing zijn.

Deze website is tegen spam beveiligd met reCAPTCHA. Lees de Privacy Policy en Gebruikersvoorwaarden die van toepassing zijn.

Contact

femke de Coninck

Marketing Specialist voor het MKB

LET’S GET SOCIAL

Op social media deel
ik mijn beste marketingtips.

MEET & GREET

06 – 48 55 85 69