Select Page
Marketing Handjes logo

Dank je wel!

Bedankt voor je aanvraag. Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op. In de tussentijd wil ik je alvast wat tips geven. En ik zou het leuk vinden als je even de moeite neemt om mijn Facebook pagina te volgen. Daar vind je nog meer tips om tijd te besparen met je marketing, video’s met uitleg en je blijft ook op de hoogte van leuke win- en kortingsacties. Daarnaast vind je me ook op YouTube. Volg mijn kanaal zodat je op de hoogte blijft van alle marketing nieuws, tips en tricks!

Mis dit niet! Extra voordeel voor volgers!

Ik zou het super leuk vinden als je even de moeite neemt om me te volgen op social media. Je blijft dan op de hoogte van alle gratis tips en tricks en win-en kortingsacties! Bedankt voor het volgen!

Kan Facebook marketing jou aan extra klanten helpen?

 

Jij bent dus op zoek naar een manier om tijd te besparen en toch je marketing te doen. Als jouw klanten consumenten of andere ondernemers zijn, kan Facebook interessant zijn voor je marketing. Een bedrijfspagina kan je nieuwe klanten opleveren en ervoor zorgen dat klanten opnieuw bij je kopen. Met Facebook Fiksen regel je het moeiteloos en heb je er zelf geen omkijken naar. Lees meer over Facebook Fiksen.

 

Mocht je al een bedrijfspagina hebben, helemaal top! Je bent heel goed bezig met je marketing, daar kunnen andere ondernemers nog wat van leren! Zoals je misschien ervaren hebt, kost het best veel tijd om je Facebook bedrijfspagina bij te houden. Omdat ik graag slimme oplossingen bedenk om tijd te besparen, heb ik ook hier iets leuks voor je. Hoe zou het zijn als ik dat voor je doe? Een marketing expert die je pagina voor je bij houdt? Zodat jij tijd overhoudt voor je klanten, administratie of gewoon extra vrije tijd krijgt. Klinkt wel lekker toch? Lees meer over Facebook bedrijfspagina bijhouden.

 

 

l

Contact

Ben je op zoek naar een Online marketingbureau in Helmond of de regio Eindhoven?

Wil je contact met me opnemen? Of heb je een vraag of wil je iets weten? 
Bel me of stuur een mailtje.

Let's get social

Op mijn social media kanalen vind je meer tips en leuke acties!
Zorg dat je volgt om niets te missen.

Femke de Coninck | Marketing Specialist

06 - 48 55 85 69 

femke@marketinghandjes.com

Share This